Wereldpremière Ahlmann Zwenklader AZ 95 electric

Ahlmann Nederland onthult een wereldprimeur! Woensdag 15 juli jl. om 13.00 uur kwam de video van de nieuwe elektrische Ahlmann Zwenklader AZ 95 online.

Bijna dagelijks hebben we te maken met regelgeving door opgelegde emissie-eisen en klimaatdoelstellingen. Duurzaam is het toverwoord en iedere zichzelf respecterende bouwmachinefabrikant werkt zich de klok rond om hierin een rol van betekenis te kunnen spelen.

‘Duurzaam begint bij veelzijdig’
We benadrukken nog maar eens dat onze machines minder rijbewegingen hoeven te maken om hetzelfde werk te kunnen en daarmee al grootse resultaten behalen. Dát is de basis van duurzaamheid. Echter daarmee zijn we nog niet geheel emissievrij.

Al tientallen jaren bestaat het partnerschap tussen Ahlmann Nederland en met Van Werven uit Oldebroek door het leveren van onze veelzijdige machines. Het zal u dan ook niet verbazen dat zij samen met ons in dit interessante project zijn gestapt en als eerste in de wereld deze – in Nederland ontwikkelde machine – in haar verhuurvloot gaat opnemen.

Eindelijk kan de machine aan het werk! De kunst is nu alleen nog hoe we de nieuwe kracht van de AZ 95 electric gaan temperen.

Een overmacht aan potentie.
Het begin van iets groots.
WE ZIJN LOS!⚡️