Mecalac GreenJob 8MCR

De 8MCR is uitermate geschikt als basis voor een berm- / slootmaaimachine. De maaigiek kan in korte tijd gedemonteerd worden, waardoor de machine buiten het seizoengebonden werk ingezet kan worden in de groene sector, het loonwerk en de grond-, water- en wegenbouw. Verplaatst zich gemakkelijk, ook op een onstabiele ondergrond. Door unieke gewichtsverdeling en 450 mm brede rubberrupsen heeft de 8MCR een lage bodemdruk.

OP VELE TERREINEN EFFICIËNT EN KOSTENBESPAREND INZETBAAR

Dichtbij en veraf werken tot tegen de machine, ook over obstakels heen. De grote trekkracht staat garant voor een snelheid van circa 10 km/u. Door de cabine met groot glasoppervlak, in combinatie met de lage motorkap aan achter- en zijkant is er steeds goed zicht op obstakels en op het mes van de maaikorf. Door de ruime sortering uitrustingsstukken is de Mecalac 8MCR ook buiten het seizoengebonden werk zoals klepelen en maaien multifunctioneel inzetbaar.

 

Pick Up 2 Go

Dé oplossing om een 8MCR snel te kunnen transporteren is het Pick Up 2 Go-transportsysteem. Op deze manier kan de machine snel achter een tractor van de ene naar de andere klus gebracht worden.

Het systeem bestaat uit een hydraulisch bedienbaar wielstel aan een zijde en een oppikbalk voor in de hefinrichting aan de andere zijde.

Snel en flexibel een rupsgraafmachine transporteren zonder gebruik te maken van een dieplader.
Bespaart veel tijd als per dag op meerdere locaties gewerkt moet worden.
U hebt geen parkeerplaats voor de dieplader nodig en de machine hoeft ook niet losgemaakt of vastgezet te worden.

Vraag een brochure aan Vind een adviseur