• BMWT-Keur

  Ahlmann Nederland is door BMWT-Keur gecertificeerd om onder het keuringssysteem een breed scala aan werkmaterieel in de logistiek en bouw te keuren. Wij beschikken over actuele kennis van specificaties en weten welke wettelijke veiligheidsvoorschriften van toepassing zijn op het betreffend materieel. Wij worden periodiek beoordeeld door TÜV Rheinland.

 • CO2 Reductie verlichting

  Onder ander op onze locatie in Ammerzoden hebben wij energiezuinige en milieu verantwoorde verlichting aangebracht, waarmee wij een CO2 reductie creëren van 184,6 ton.

 • CO2 Reductie zonnepanelen

  Op het dak van ons bedrijf zijn 336 zonnepanelen geplaatst met een vermogen van 87.360 Wp. Hiermee wordt in totaal 78.166 kWh per jaar opgewekt. De uitstoot van CO2 wordt hiermee verminderd met 46.900 kg per jaar.

 • Kiwa SCM erkenning (I)

  Door Kiwa SCM zijn wij erkend voor de inbouw van Kiwa SCM goedgekeurde beveiligingssystemen / voertuigvolgsysteem.

 • Kiwa SCM erkenning (II)

  Door Kiwa SCM zijn wij erkend voor de inbouw van Kiwa SCM goedgekeurde beveiligingssystemen in/op voertuig en werkmaterieel.

 • HND-Certificaat

  Ahlmann Nederland is erkend trainbedrijf Het Nieuwe Draaien geworden. Ook ontvingen de demonstrateurs / instructeurs Peter en Dennis de Rouw het certificaat erkend trainer Het Nieuwe Draaien. Deze erkenning is relevant omdat Het Nieuwe Draaien sinds september 2015 is opgenomen in de maatregellijst van de CO2-Prestatieladder.

  Het Nieuwe Draaien is een efficiënte werkstijl op bouw- en grondverzetmachines. Door slimmer om te gaan met een bouwmachine, kan een machinist gemiddeld 10 procent besparen op het brandstofverbruik.