Mecalac Mobiele graafmachine 7MWR

HET BESTE VAN 2 WERELDEN

EEN LAGER ZWAARTEPUNT, SIMPELWEG REVOLUTIONAIR!

De voordelen van de mobiele graafmachine gecombineerd met de voordelen van een rupsgraafmachine; dat vormt deze unieke Mecalac-oplossing. Het brengt mobiliteit, veelzijdigheid, stabiliteit, toegankelijkheid, bedieningsgemak, hefvermogen en winstgevendheid met zich mee. De MWR-serie.

EEN EXCLUSIEF CONCEPT, EEN UNIEKE OPLOSSING!

Door het zwaartepunt van de MWR te verlagen ten opzichte van haar concurrenten, brengt Mecalac een revolutie teweeg in de wereld van de mobiele graafmachines.

Het nieuwe ontwerp heeft op alle fronten gevolgen: de sterke punten bleven terwijl de MWR wint aan stabiliteit, balans, prestaties, toegankelijkheid, veiligheid en mobiliteit op alle soorten ondergrond.

De MWR is een nieuw concept dat is ontstaan door binnen Mecalac de kennis van zowel mobiele- als rupsgraafmachines met elkaar te combineren.

Het ontwerp is ontwikkeld om te voldoen aan veeleisende situaties en complexe inzet. Werk waarin een compacte en sterke machine nodig is.
Het resultaat? Een multifunctionele  en ultrastabiele machine met XS-afmetingen en XL-hefkracht. Bovendien profiteert de MWR van de  nieuwste gepatenteerde ontwikkelingen binnen Mecalac.

AWARD 2016

Op de wereldtentoonstelling BAUMA in München werd de nieuwe Mecalac MWR serie onderscheiden met de prestigieuze Innovation Design Award 2016.

Vraag een brochure aan Vind een adviseur