Mecalac Mobiele graafmachine 11MWR

HET BESTE UIT 2 WERELDEN

HET ZWAARTEPUNT VERLAAGD, EENVOUDIG REVOLUTIONAIR!

Het samenvoegen van de voordelen van wiel- en rupsgraafmachines hebben gezorgd voor een unieke Mecalac-oplossing; het is de combinatie van mobiliteit, veelzijdigheid, stabiliteit, toegankelijkheid, gebruikersvriendelijkheid, hefkracht en compactheid. De MWR-serie.

EEN EXCLUSIEF CONCEPT, EEN UNIEKE OPLOSSING!

Door het zwaartepunt van de MWR ten opzichte van haar concurrenten te verlagen, onder andere door de draaikrans lager in het chassis te plaatsen, start Mecalac een revolutie in de wereld van de mobiele graafmachines.

Dit heeft consequenties op alle niveaus: stabiliteit en toegankelijkheid, terreinvaardigheid. De machine wint aan stabiliteit en kracht, zonder iets van haar oorspronkelijke kwaliteiten in te leveren.

Het nieuwe machineconcept is een optelsom van Mecalacs expertise op het gebied van mobiele- en rupsgraafmachines.

Het ontwerp is ontwikkeld om te voldoen aan de zeer veeleisende en complexe specificaties die horen bij de fabricage van een veelzijdige en compacte machine. Ze hebben een mobiele- en rupsgraafmachine in één enkele en unieke machine geimplementeerd.
Het resultaat? Een machine met XS-afmeting en XL-hefvermogen, veelzijdig en ultra stabiel, die profiteert van de  laatste – door Mecalac gepatenteerde – technologieën.

AWARD 2016

Op de wereldtentoonstelling BAUMA in München werd de Mecalac MWR serie onderscheiden met de prestigieuze Innovation Design Award 2016.

Vraag een brochure aan Vind een adviseur