Service

Bij Ahlmann maken we werk van SERVICE. We doen er alles aan om te zorgen dat uw Ahlmann en Mecalac slimme en doordachte investeringen blijken én blijven, in uw belang – en in het onze. Goede service maakt namelijk trouwe klanten: klanten die telkens weer voor Ahlmann en Mecalac kiezen, omdat ze weten dat we ook na de aankoop voor ze klaarstaan.

Bij vragen of nood staan al onze medewerkers voor u klaar. Niet alleen de mobiele monteurs, maar ook onze mensen in het magazijn, onze chauffeurs, monteurs en verkopers: allemaal helpen we u graag zo snel mogelijk weer op weg. Door de korte lijnen in onze organisatie, onze bereikbaarheid en onze serieuze aanpak kunnen we u een snelle oplossing garanderen.

 • Magazijn

   

  Ahlmann Nederland heeft een enorme voorraad onderdelen in zijn magazijn, van o-ringen tot complete cabines.

  Voor courante machines hebben we natuurlijk nieuwe, originele ruildelen, maar ook oude machines kunnen aan het werk blijven of zelfs terugkeren in het arbeidsproces door onze gereviseerde onderdelen.

  Door storing of schade stil komen staan is al vervelend genoeg, daarom zorgen wij voor een optimale voorraad.

  Openingstijden:
  maandag t/m donderdag van 07.30 tot 18.00 uur
  vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur
  zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur

  Contact:
  T +31 73 599 77 77 | F +31 73 599 77 66 | E magazijn@ahlmann.nl

 • Op locatie

  Voor adequate service op locatie aan de vele honderden Ahlmannen, Mecalacs en GreenJobs heeft Ahlmann Nederland op diverse plaatsen volledig ingerichte servicewagens gestationeerd. Deze wagens worden bemand door vakbekwame monteurs.

 • Ahlmann Service Deal

 • Transport

  Voor het vervoer van materieel heeft Ahlmann de beschikking over 3 eigen trucks met semi-dieplader.

 • Werkplaats

  In onze moderne en goed geoutilleerde werkplaats worden machines afleveringsklaar gemaakt, uw technische wensen uitgevoerd en uw machine gerepareerd en onderhouden zoals het hoort.

  Ervaren leermeesters brengen stagiaires en leerlingmonteurs de fijne kneepjes van het vak bij.