Mecalac Kniklader AX 700

De met een mono-shovelarm uitgeruste machines voor matig tot zwaar werk zijn het ideale hulpmiddel op de bouw of op het erf, ook voor de professional in de verhuur. Het snelwisselsysteem is standaard uitgerust met een elektrisch-hydraulische borging voor extra veiligheid. De ruime, van veel glas voorziene cabine, die goed zicht rondom geeft, en de gebruiksvriendelijke bedieningshendels zijn enkele belangrijke eigenschappen van een AX.
De Mecalac kniklader AX is kenmerkend laag, namelijk minder dan 2,50 meter, wat het een ideale machine maakt voor krappe doorrijhoogtes. Wilt u een nog lagere machine: de cabine is in minder dan 15 minuten te demonteren.

De efficiënte wiellader voor elk werk. Met een totale hoogte van slechts 2,47 m en een 1,60 m brede bak is het de ideale wiellader, zelfs op krappe bouwplaatsen. Een van de kenmerken van de machine is de temperatuurafhankelijke ventilatorregeling. Het zorgt voor een lage geluidsemissie en een minimaal brandstofverbruik. De Mecalac AX serie maakt indruk met zijn robuuste productkwaliteit, lage onderhoudskosten, uiterst eenvoudige bediening, vereenvoudigd onderhoud en niet in de laatste plaats het strakke design.

Vraag een brochure aan Vind een adviseur