VULSTEKE LEGT TUINEN AAN MET MECALAC 8MCR

Tuinen Vulsteke uit Boezinge (Ieper) heeft een Mecalac 8MCR rupsgraafmachine in gebruik genomen. Bij het Belgische tuinaannemersbedrijf geloven ze dat persoonlijke aandacht en toewijding de sleutel zijn tot het creëren van uitzonderlijke tuinen, van ontwerp tot voltooiing.

Na zijn middelbare studies ging Carl Vulsteke aan de slag bij een gerenommeerd tuinaannemersbedrijf. Met veel ambitie startte hij drie jaar later zijn eigen zaak met als doel zijn eigen doorgedreven visie te kunnen waarmaken. Ondertussen is hij al 20 jaar actief in het vak.
Samen met zijn vrouw, Evelyne, kocht hij in 2006 een landelijke hoeve die met respect voor het architecturale karakter werd gerenoveerd. Evelyne baat hierbij de vakantiewoning ‘Landhuis Eikenburg’ uit, die is voorzien van een landschapstuin en hun visitekaartje is geworden. Hier ontvangen ze graag hun klanten, zodat ze voeling krijgen met hun stijl en het streven naar authenticiteit.

Vlaamse Tuinaannemer
Voor 2022-2023 mocht Vulsteke goud – in de categorie tuinen >1000 m² – in ontvangst nemen op de uitreiking van Vlaamse Tuinaannemer. Bij deze grote landschapstuin stond de ecologische en klimaatgerichte aanpak centraal. Realisaties bij deze wedstrijd worden beoordeeld op vakmanschap, originaliteit en klimaatvriendelijkheid.

Tuinen Vulsteke verzorgt totale tuinprojecten en heeft haar steeds evoluerend machinepark nu uitgebreid met een Mecalac 8MCR rupsgraafmachine. De machine is uitgerust met  automatische vetsmering en een extra achteruitrijcamera. Door het CW10 snelwisselsysteem, dat is voorzien van een NOX tiltrotator, kan snel gewisseld worden van brede puinbak, naar palletvorken, naar smalle dieplepelbak voor het graven van sleuven of slotenbak.