Pluim voor chef werkplaats Peter Roeters

Onlangs kreeg onze chef werkplaats Peter Roeters als blijk van waardering een pluim voor het begeleiden van mbo-studenten.

Omdat SBB –  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven – trots is op de erkende leerbedrijven die studenten in de beroepspraktijk begeleiden, zetten de adviseurs praktijkleren een aantal van deze bedrijven in het zonnetje.
Onze chef werkplaats Peter Roeters kreeg onlangs als blijk van waardering een pluim voor het begeleiden van mbo-studenten.

Peter heeft in de loop der jaren al vele studenten begeleid tijdens hun opleiding. Op dit moment volgen zowel Johan van Wijk als Niels van den Broek een opleiding voor allround monteur mobiele werktuigen aan het Radius College MBO Techniek in Breda.
Zowel Johan als Niels zijn er trots op dat ‘hun’ leermeester Peter deze wel verdiende pluim heeft gekregen.

In SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen met als doel om voor studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan te krijgen en voor bedrijven om nu en in de toekomst over de vakmensen te kunnen beschikken die ze in de toekomst nodig hebben. SBB verbindt beroepsonderwijs en bedrijfsleven op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.  #toekomstinhuis