HT Infra neemt nieuwe Ahlmann AZ 95f in gebruik

HT Infra is een allround civieltechnisch aannemer in grond-, weg- en waterbouw. Het in Nieuwerkerk a/d IJssel gevestigde bedrijf heeft een passie voor infra en werkt veelal voor gemeenten en lokale overheden. HT Infra staat voor het opleveren van grond-, weg-, of waterbouwprojecten binnen de gestelde termijn en binnen het beschikbare budget, waarbij overlast voor omwonenden en derden tot het absolute minimum wordt beperkt.

Het bedrijf werd ruim 40 jaar geleden opgericht als Hazebroek en Tamerus Wegenbouw. Om de ambitie de mooie ontwikkelingen van de voorgaande jaren ook de komende jaren enthousiast voort te zetten werd in 2020 gekozen voor een moderne naam met een frisse uitstraling die goed aansluit bij de hedendaagse situatie.

Ahlmann Zwenklader AZ 95f
De in de blauwe bedrijfskleur van HT Infra gespoten AZ 95f werd geleverd met een puinbak, dichte bak en een palletvorkinstallatie. Daarnaast werd de 6,8 ton zware Ahlmann o.a. voorzien van brede Nokian banden, automatisch vetsmeersysteem en een stoel met luchtvering. Voor de aandrijving zorgt een 75 pk sterke Deutz turbodieselmotor met diesel oxidatiekatalysator en voldoet aan stage V.