G. Schepers haalt nieuwe Ahlmann AZ 95e op.

Aannemingsbedrijf G. Schepers BV is een allround aannemingsbedrijf in straat-, grond- en rioleringswerk. In hun vakgebied hebben ze zich ook toegelegd op het bouw- en woonrijp maken van terreinen met alle daarbij behorende werkzaamheden zoals graaf- en grondwerk, rioleringen, beschoeiingen, alle soorten bestrating en groenvoorzieningen.

Het bedrijf werd in 1972 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer veelzijdige, dynamische en moderne onderneming. Bij G. Schepers BV hechten ze veel waarde aan een goede samenwerking met opdrachtgevers, bewoners en andere betrokkenen en beschikken over een groot probleemoplossend vermogen en deskundig en gemotiveerd personeel. Een integrale aanpak van projecten is bij hun in vertrouwde handen.

Alle projecten worden vanuit Sliedrecht doeltreffend gecoördineerd. Daarvoor beschikken ze over een up to date machinepark dat ertoe bijdraagt dat de werkzaamheden op een correcte manier worden gerealiseerd. Het bedrijf is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO9001:2015 en VCA**.

AZ 95e ophalen
Gert Schepers kwam zelf naar Ammerzoden om zijn nieuwe aanwinst op te halen, om deze vervolgens naar de spuiterij te brengen om te worden gespoten in de opvallende wit/blauw/groene bedrijfskleuren.