De AZ 45’s van Fantastic Gardens

Fantastic Gardens op Aruba werd in 1983 opgericht door Roy A. Maduro. Wat begon als een klein bedrijf voor planten en tuinonderhoud is sindsdien uitgegroeid tot een florerende onderneming met meer dan 80 professionals, ruim zes hectare groen, planten en tuinen. Een gelieerd bedrijf houdt zich bezig met de professionele tuinaanleg.

Fantastic Gardens produceert lokaal meer dan 60% van de planten, waardoor planten kunnen acclimatiseren en wennen aan het harde weer en de hitte op Aruba, wat leidt tot 100% overlevingssucces in landschapsprojecten en huishoudelijk gebruik. Het zusterbedrijf Perfect Landscaping N.V. heeft de mooiste hoteltuinen en al honderden privétuinen op het eiland aangelegd. Het bedrijf verzorgt ook het onderhoud van tuinen voor meer dan 150 particulieren en bedrijven.

Perfect Landscaping is een full service bedrijf van ontwerp tot aanleg voor particulieren en bedrijven. Hun diensten omvatten de professionele uitvoering van alle soorten landschapsprojecten, zoals het plaatsen van bomen, struiken, bodembedekkers, gazons, grondmengsels, grind, etc.

Voor het uitvoeren van deze projecten maakt het bedrijf al sinds jaar en dag gebruik van Ahlmann Zwenkladers. Onlangs kreeg verkoopadviseur Fred Franken, die met regelmaat voor ons de ABC-eilanden bezoekt, foto’s toegestuurd van een project waar twee Ahlmann Zwenkladers AZ 45 samen bezig zijn een flinke palmboom te verplaatsen. Binnenkort wordt gestart met een project op een van de bovenwindse eilanden Sint Maarten, waarin ook palmbomen verwerkt zullen worden.