Multifunctionele Toolcarrier TC 8

De AZ 95 is uitermate geschikt om als basis voor een multifunctionele toolcarrier  (gereedschapsdrager) voor berm-, sloot-, weg- en groenonderhoud te dienen. Kan zich ook makkelijk verplaatsen op een instabiele ondergrond. Een groot werkbereik van 6 meter vanaf hart draaikrans. Kortbij, veraf, hoog en laag werken tot tegen de machine, ook over obstakels. De maaikorf reikt tot tegen de banden. Snel en sterk onder alle omstandigheden. Machine is stabiel op ieder werkbereik en heeft een laag zwaartepunt. Door unieke gewichtsverdeling en brede banden heeft de TC 8 een lage bodemdruk. Transportmaten binnen wettelijke bepalingen.

De GreenJob TC 8 kan geleverd worden met een standaard giek van een zwenklader of telezwenklader. Behalve voor seizoenswerk kan de machine o.a. ingezet worden voor gladheidbestrijding met een sneeuwschuiver of -blazer.

BREEDTE: < 2 METER
De machine heeft een breedte van <2 meter, waardoor er langs de weg kan worden gewerkt met minimale verkeershinder en optimale veiligheid voor overige weggebruikers.

ONDERHOUD VAN BEPLANTING, BERMEN, SLOTEN EN WEGEN
– Heggen snoeien
– Klepelen
– Sneeuwruimen
– Verkeersborden wassen
– Sloten maaien
– Cirkelzagen
– Stobben frezen
– Bomen versnipperen
– Reinigen van geluidsschermen
– Bestrijding eikenprocessierups
– Hoogwerker

STEUNWIEL
Aan de voorzijde is een steunwiel gemonteerd, wat de machine extra stabiliteit geeft bij het rijden op een oneffen pad of terrein. Zo kan voorkomen worden dat de machine in een kuil wegzakt, bijvoorbeeld bij het scheren van hagen of windsingels.
Het steunwiel is hydraulisch in hoogte verstelbaar.
Indien gewenst kan het steunwiel vervangen worden door een driepuntsophanging, waarmee andere uitrustingsstukken kunnen worden opgepakt. De montage van een klepelmaaier is een van die mogelijkheden.

Vraag een brochure aan Vind een adviseur