AHLMANN TE ZIEN OP ‘WIJ BOUWEN DE TOEKOMST’

Een ware beleving
De familie Bouwer neemt jou mee in een theaterstuk vol muziek en interactie. Rondom het theater zijn er verschillende activiteiten waar kinderen spelend kunnen ontdekken. Bij binnenkomst op het terrein krijgen kinderen een materialenpaspoort met plattegrond waarop alle activiteiten staan. Deze materialen vinden ze tussen verschillende activiteiten, van een speelkraan voor kinderen, tot een elektrafabriek.

Infra, bouw en techniek
De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Dat willen ze de jeugd laten ervaren. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw en het ontwikkelen van een stad qua bouw, infra en techniek? Met ‘Wij Bouwen de Toekomst’ laten ze met theater en daarbij aansluitende activiteiten de jeugd kennis maken met deze fantastische branche!

Ahlmann Zwenkladers
Ahlmann Nederland leverde ook een kleine bijdrage door twee Ahlmann zwenkladers ter beschikking te stellen. De beide machines doen dienst als ‘decorstuk’ op het vliegveld.

Van 16 juli t/m 21 augustus op Vliegveld Twente. Bestel nu alvast jouw tickets op:  https://tickets.wijbouwendetoekomst.nl/nl-NL/tickets