Ahlmann + Mecalac voor Niek Konijn

Grondverzetbedrijf, verhuurbedrijf, loonbedrijf, machineverhuur, toebehoren en hulpstukken specialist is een korte samenvatting van wat Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer doet.

De machines worden bemand met vakbekwaam personeel. Het bedrijf is op vele vakgebieden werkzaam waaronder grondverzet, grondwerken, baggerwerk, kabel- en leidingwerk, wegenbouw, waterwerken, saneringswerkzaamheden en specialist op het gebied van GPS. Om het werk vlot en vakkundig te doen beschikken ze over een ruim assortiment aan hulpstukken c.q. toebehoren.

AZ 95e + 9MWR
Onlangs nam Nick Konijn de sleutels van twee nieuwe machines in ontvangst. Verkoopadviseur Peter Reeuwijk leverde een Ahlmann Zwenklader AZ 95e en een Mecalac Mobiele graafmachine 9MWR. De AZ 95e werd geleverd met puinbak, dichte bak en palletvorken en staat op brede Nokian Country King banden. De 9MWR kan aan het werk met een 2,35 meter brede dichte bak, een bananen-, dieplepel-, opschoon-, puinbak en palletvorkinstallatie die zijn voorzien van het Mecalac Connect snelwisselsysteem. Ook op de Mecalac werden brede banden gemonteerd. Hier werd gekozen voor Alliance banden 560/45 R22,5.