AHLMANN AS 850 VOOR GHEMKO

Door de jarenlange ervaring is Ghemko bv een ideale partner voor de uitvoering van grond-, nivellerings- en zeefwerken, met oog voor timing en budget. Ook voor een kwaliteitsvolle aanleg van opritten, bedrijfsparkings en terrassen kunt u bij het in Nieuwkerken-Waas (B) gevestigde familiebedrijf terecht. Ghemko werkt zowel voor bedrijven als voor aannemers en particulieren.

Ghemko bv werd in 1999 opgericht door Romain Van Steerteghem samen met zijn echtgenote Ann en is inmiddels uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf voor alle infrastructuurprojecten waarin inmiddels ook dochter Nathalie en zonen Geert, Michiel en Stefan werkzaam zijn.

Ahlmann AS 850
Onlangs voegde de familie een nieuwe Ahlmann zwenklader AS 850 toe aan haar machinepark. De iets meer dan 6 ton wegende en 55,4 kW sterke zwenklader zal o.a. ingezet worden bij asfaltwerken en de aanleg van parkings en bedrijfsterreinen. Ook zal de AS 850 ingezet worden bij dochteronderneming Ghemko Milieu, waar minerale afvalstoffen worden gereinigd en verwerkt zoals verontreinigde grond, rioolslib en steenachtig verontreinigd mengsel.