AHLMANN AS 600 OP DE CAMPING

Midden in de bossen van IJhorst ligt familiecamping De Vossenburcht. Dit gebied, het Reestdal, staat bekend als één van de mooiste gedeelten van Overijssel. Er zijn tentplaatsen en er is ook ruimte voor campers. Naast kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren op De Vossenburcht. De camping biedt uiteraard voorzieningen die bij een familiecamping horen zoals een buitenzwembad, een grote speeltuin en een recreatieteam in het hoogseizoen. De onderneming is in handen van Alex Dekker, de derde generatie. De camping is gelegen aan de Bezoensweg, genoemd naar de oma van Alex, die Bezoen heette.

Op het ca. 30 ha. grote terrein wordt een Ahlmann Zwenklader AS 600 ingezet voor uiteenlopende onderhoudsklussen. Machinist Kees Barelds kan voor dit werk, samen met collega Jeroen Lok, beschikken over een grote verscheidenheid aan uitrustingsstukken, zoals een Becx heggensnoeier, veegmachine, palletvorken en diverse bakken. Met bijvoorbeeld de 1,30 meter brede heggensnoeier, voorzien van een dubbele draaikop, worden de heggen op het uitgestrekte terrein gesnoeid.

“Wij maken zoveel mogelijk gebruik van leveranciers uit de omgeving. De Ahlmann vestiging in Nieuwleusen was zeker een pluspunt voor de aanschaf van de AS 600 samen met de eerder jarenlange opgedane ervaring met een Ahlmann zwenklader en de goede zakelijke contacten met verkoopadviseur Fred Franken” vertelt Alex Dekker.