8MCR voor Janssen Group

Begin dit jaar werd het machinepark uitgebreid met een nieuwe Mecalac rupsgraafmachine 8MCR. De keuze viel op Mecalac door de multifunctionele inzetmogelijkheden van deze circa 8 ton zware machine.

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Het in Maastricht gevestigde bedrijf is actief in de Benelux en Duitsland. Als familiebedrijf bestaan ze sinds 1965. Het jarenlange vakmanschap ligt momenteel in handen van de derde generatie. Met een frisse visie werken zij gedegen en innovatief aan projecten. Bij Janssen Group werken 120 medewerkers met een modern machinepark van circa 110 eenheden. Ook bezitten ze een eigen intermodale up-to-date inrichting voor op- en overslag en recycling.

Janssen Group wil toegevoegde waarde leveren in de breedste zin. Ze denken het liefst al vanaf een vroeg stadium mee in het ontwerpen en realiseren van projecten en daaraan gerelateerde disciplines waarin grondwerk een essentieel element is. Hiervoor beschikken ze over een uitgebreid en modern machinepark. De grondverzetmachines, uitgerust met GPS-machinebesturing, ontgraven met de hoogste nauwkeurigheid de meest complexe ontwerpen (ook onder water of buiten goed zicht van de machinist).

Het Limburgse bedrijf opereert zowel als hoofdaannemer als onderaannemer in civiel-, cultuurtechnische en milieukundige projecten, omarmt technische uitdagingen en participeert regelmatig risicodragend.
Janssen Group heeft een jong team met moderne know-how en een frisse blik. Dit wordt gecombineerd met meer dan 50 jaar kennis en ervaring.

Verhuur
Voor de grond- weg- en waterbouw is een divers gamma aan materieel, met of zonder machinist, beschikbaar voor de verhuur. Het moderne machinepark omvat circa 110 eenheden en bestaat uit vrachtwagens, knikdumpers, graafmachines, wielladers en bulldozers.

Mecalac 8MCR
Begin dit jaar werd het machinepark uitgebreid met een nieuwe Mecalac rupsgraafmachine 8MCR. De keuze viel op Mecalac door de multifunctionele inzetmogelijkheden van deze circa 8 ton zware machine. Naast regulier graafwerk kun je ook perfect funderings- en straatlagen egaliseren, ook met GPS.
Dankzij de unieke giekconstructie en compacte bovenwagen kom je ook in krappe ruimtes goed uit de voeten. Om de inzetbaarheid nog verder te verhogen werd de machine voorzien van een overdruk unit. In eigen beheer werd de 8MCR bovendien voorzien van een tilt rotator.