Mecalac GreenJob 8MCR voor Kennes Ulicoten

Eind 2023 nam Kennes vof Agro & Cultuurtechniek uit Ulicoten een Mecalac GreenJob 8MCR met PickUp2Go-transportsysteem in gebruik. Kennes vof werd in 1936 opgericht. In 1982 werd de Belgische vestiging, onder de naam F. Kennes bv opgericht. Het bedrijf heeft zich In de loop van de jaren gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van waterlopen en sportvelden, slib ruimen, landschapsinrichting en bermen maaien.

Mecalac GreenJob 8MCR
Het machinepark is goed ingericht voor het maaien in alle gebieden, zowel stedelijk- als buitengebied, ook op plekken waar veel obstakels zijn. De nu aangeschafte Mecalac GreenJob 8MCR gaat gebruikt worden voor het maaien van waterlopen met een Herder Multi Pro arm met maaikorf. De 8MCR is daarvoor uitgerust met 40 l/min maaikorf hydrauliek, brede 600 mm rubber rupsen, automatisch snelwisselsysteem en airco. Om de machine snel en flexibel – zonder dieplader – te kunnen verplaatsen werd de machine voorzien van het Pick Up 2 Go-transportsysteem met luchtdrukremmen.
Buiten het maaiseizoen kan de machine weer worden ingezet met de standaard Mecalac graafarm voor reguliere graafwerkzaamheden.