MECALAC 8MCR VOOR DE REGT UIT PIERSHIL

De Regt Grond Infra Groen B.V. heeft haar machinepark onlangs uitgebreid met een Mecalac 8MCR rupsgraafmachine. Het bedrijf uit Piershil richt zich op drie werkterreinen:
Grond, voor het uitvoeren van bodemsaneringen bij vervuilde grond, grondverzet werkzaamheden en het bouw- en woonrijp maken van kavels;
Infra, voor het aanleggen, vervangen en onderhouden van infrastructurele werken, zoals rioleringen, beschoeiingen, damwanden, duikers en terreininrichting; als derde
Groen, voor het Inrichten en aanleggen van woon-, werk en recreatiegebieden inclusief de aanleg en het onderhoud van groene buitenruimtes. Het aanbrengen van verharding, beplanting en kinderspeelplaatsen.

Als verkoopadviseur Peter Reeuwijk, enkele weken na de aflevering, machinist Erick Weesie bezoekt is hij duidelijk in zijn nopjes met de nieuwe machine. Voor zijn gevarieerd werk kan hij kiezen uit een groot aantal uitrustingsstukken; puinbak, slotenbak, dieplepelbak, bananenbak en palletvorken. Verder is de 8MCR is uitgerust met een @Engcon draai-/kantelstuk en is voorbereidt voor Leica 3D-besturing.