3-in-1 Leveller

Om een leveller optimaal te laten werken in zowel zand- als puinbanen, is een systeem ontwikkeld dat vooruit én achteruit kan werken volgens het ‘vrijhang’- maar ook met het ‘kaasschaaf’-principe, waarbij de glij-/verdichtingsplaat (tegelijk schepbak) de nodige steun biedt om de invloed van de bandenvering te ondervangen.
De grote voordelen van de Ahlmann 3-in-1 leveller zijn dat je zowel voor- als achteruit kunt levellen en ervoor kunt kiezen om de glijverdichtingsplaat te laten steunen.
Door het grote eigen gewicht dringt het mes makkelijker in een harde onderbaan en krijgt de glijplaat bovendien een verdichtende werking.
De schepbak is niet enkel bedoeld om lagere plekken aan te vullen. Voor een goed resultaat van de afwerking moet er namelijk continu voldoende materiaal voor het blad zitten. Door de schepbak kan bij ieder begin van een nieuwe baan een rug zand worden neergelegd die vervolgens meegenomen kan worden.

Meerdere functies in één machine.

Optioneel is de leveller uit te rusten met een afwerkings-/ tonrondtebalk, waarmee rondingen van 2,5% aangebracht kunnen worden.

De Ahlmann 3-in-1 levellers passen ook op wielladers van andere merken.

Werkbreedte: 1.80 / 2.60 meter
Incl. zijdeuren: 2.55 / 3.55 meter
Gewicht ca. 940 / 1.500 kg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar.

 

Vind een adviseur